adlertour.com
Skype: adlertour Chat with me

Хотел Димина

1outlook
cares
eve
gym
hotel and around
medical cares
restaurant
room
room1
room2
01/10 
start stop bwd fwd

Хотел „Димина” се намира в село Вонеща вода, отстоящо на около 28 км. от град Велико Търново по пътя за Нова и Стара Загора и на 20 км. източно от град Трявна. Разположено е по северните склонове на средна Стара планина на около 600 м. надморска височина, непосредствено в началото на прохода Хаинбоаз, минаващ през красива планинска котловина, разхлаждана от бистрите води на реките Белица и Райковска.

Село Вонеща вода е известно със своя минерален извор, минералният състав на който е единствен по рода си в България. Климатът, чара на природата и минералната лечебна вода са безценните предимства, които правят „Димина” предпочитано място за профилактика, лечение и рехабилитация, туризъм и развлечение, почивка, ваканции и конференции.

Хотел “Димина” в курортното селище Вонеща вода, има на разположение 32 двойни стаи и 3 апартамента. Стаите са стилно обзаведени, отговарящи на Вашите изисквания за комфорт и усещане за уют. Обзавеждането включва удобни легла, LCD телевизор с цифрова телевизия, телефон, тераса, бутон за сигнализация в банята за гарантиране на Вашата безопасност и удобство.

Хотел Димина разполага с ресторант с 80 места и лятна градина - 100 места, където може да се насладите на вкусни старопланински специалитети и отбрани напитки. Конферентната зала е с капацитет 30 места, с модерно техническо оборудване.

Цени : от 30 лева / за гост

Контакти:

Димина Балнео Хотел
адрес: ул. "Първа" №1 , 5035 с. Вонеща вода, България

За запитвания: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Facebook страница

ADLERTOUR © 2009-2016