adlertour.com
Skype: adlertour Chat with me

Garden Royal - име, което означава качество и е на върха на класацията за градински шатри и павилиони

Garden Royal е един от най-популярните брендове, когато става въпрос за шатри и градински продукти и павилиони. Като се замисли човек, може би тази марка е единствената или една от малкото, която е позната като производител на тези outdoor - продукти, просто защото други производители не поставят "етикет" на стоката си поради различни причини - не толкова задоволително качество, нежелание продуктите да са проследявани към търговците и други. Garden Royal се нагърбва именно с това да бъде запомнена като марка, която предлага продукти с качество над средното като запазва стандартна цена.

И наистина ако погледнете характеристиките на предлаганите от марката продукти ще забележите, че всички параметри са завишени като изпълнение, в полза на клиента, разбира се. Какво се има предвид:

- повечето производители залагат на полиетиленово покритие на павилионите си от 100 - 110 гр./кв.м. , а при повечето от полиетиленовите модели на Гардън Роял покритието е по-тежко и плътно - 120 гр./кв.м. Тези параметри могат да се видят при моделите 3 х 3 м със 2 страници, 3 х 6 м със всички страници, бели и сиви, при 3 х 6 м ХЛ с всички страници.

Моделите от 3 х 9 метра с всички странични стени са също с по-плътно покритие на полиетиленовите части.

- освен това тръбните конструкции - са по-стабилни и тежки

- снадките, било то пластмасови или метални, са по-издържливи от 90 % от другите предлагани на пазара модели.

- конструкциите на сгъваемите павилиони са в пъти по-издържливи и стабилни от болшинството, предлагани на пазара като тук при тази марка цената наистина означава качество. Всеки може сам да направи сравнение с моделите, които се предлагат. Най-търсени и съответно предлагани са моделите от 3 х 3 м с 2 страници в синьо, сиво и бежаво, а по-запалените планинари и къмпингари залагат и на по-големите модели като 3 х 6 м с всички страници в синьо и червено.

Като цяло Garden Royal означава градиснки продукти от по-висок клас, за хора, които държат на качеството!

Facebook страница

ADLERTOUR © 2009-2016