adlertour.com
Skype: adlertour Chat with me

Мебелни модули от дървен материал Пауловния

В последните години започна да се чува едно название, което все още е не толкова познато на голяма част от обществото, а именно пауловния. Основно това наименование се среща в мебелната индустрия, главно в производството на мебелни модули за бита, офиса или други подобни проекции.

Пауловнията, накратко, води своето начало от Китай, древно растение е, бързорастящо, не се нуждае от особени грижи, което го прави доста апетитно за производителите на дървесина и мебели. Повече информация има достатъчно много в интернет, но няма да се разпростираме толкова много. Всеки , който желае може да се информира от допълнителни източници.

Опитът ни от няколко години боравене с мебелни модули от този материал показва, че пауловнията, макар лека на тежест, макар крехка на вид е доста издържлив материал и ако се ползва по предназначение, тя би могла дълги години да служи на стопаните си без да наруши външния си вид. Важно за всички е със сигурност отношението към разни насекоми и буболечки, които са спътници при други видове дървесни материали - определено при пауловнията са забелязани доста по-малко насекоми отколкото при други материали, ако въобще са забелязани такива.

Много е важно, разбира се, изработката на модула. За момента всички модули , които се срещат на Европейския пазар са китайска пауловния и се внасят най-често като суров материал и се обработват и завършват от крайния търговец. Та , желателно е да се доверите на търговците с по-голям опит в дадената сфера, за да получите продукт, който е изпитан с времето.

Освен декоративни, мебелните модули от пауловния са и наистина функционални, красиви, практични, УАУ във Вашия дом!

Facebook страница

ADLERTOUR © 2009-2016