adlertour.com
Skype: adlertour Chat with me

24/08/2017 Градинско празненство или парти с приятели в градината - какво да подготвя?

Какво е нужното, за да подготвите едно прекрасно и свежо градинско парти? Със сигурност трябва да се помисли за "покрив" над главите, маси за напитките и хапките, осветление ако ще се продължава по тъмните части от деня и вечерта, разбира се - настроение и мотивация да се представите на добро ниво пред близките си!

Покрив над главите бихте постигнали с различните шатри и павилиони, които можете да изберете в сайта, като може да се спрете основно на вариант 1 ,   който може да се закупи и в сив цвят  , като моделът може да се поръча и в размер 3 на 9 метра , според броя на гостите Ви и нуждите. Вариант 2 е също с размер 3 на 6 метра, но е доста по-стабилен, с по-плътен материал и железни снадки, което го прави практически нечуплив. С теглото си от около 40 кг, този павилион може да Ви бъде спътник във всички прекрасни поводи, които ще празнувате през годините.

Вариант 3 и вариант 4 са изключително стабилни и красиви шатри, подходящи за всички видове празненства и поводи.  

Предложение за маси можем да направим с нашите кетъринг маси, които са с добро качество и могат да бъдат облечени по Ваш вкус, за да са в духа на празненството!               

За осветлението на Вашето парти отново можем да се погрижим ние - основните модели са в топло бяло и 5-цветни, съответно брой 20 или 50 ЛЕД крушки - допринасят с приятната си топла светлина за романтиката в празненството.

Това, за което Вие трябва да се погрижите е единствено бодрия дух и позитивните емоции на празненството да не стихват и близките Ви да прекарат страхотно време помежду си! ;)   

Facebook страница

ADLERTOUR © 2009-2016