adlertour.com
Skype: adlertour Chat with me

23/08/2017 Shopixx.eu - Вашата платформа за продукти за дома, градината, свободното време, домашните любимци, децата и други!

 

www.shopixx.eu е една от най-новите платформи на българския пазар и предлага на своите клиенти и приятели разнообразна гама от продукти и решения за дома - мебелни модули, декорации, осветление и др., градината - градински мебели, градински шатри и павилиони, сгъваеми и сглобяеми, грилове и барбекюта, аксесоари, пейки, люлки, хамаци, свободното време - къмпинг шатри, аксесоари, батерии, сгъваеми столове, шезлонги и др. , домашните любимци - катерушки, аксесоари, за най-малките - игри и развлечения за тях, с които могат да развиват и своите способности!

Продуктите, които се предлагат от www.shopixx.eu са с качество, превъзхождащо средното, за да може клиентите и потребителите да се радват по-дълго време на закупените стоки. Повечето от продуктите са маркови и популярни в Европа, а и в света със своето качество и надеждност. Пример за това са и фото чантите и раниците, а и аксесоарите за всички, които обичат и се занимават със снимане - Мантона, Вангард са само част от марките, които предлага магазина.

Клиентите на Шопикс.Еу могат да се възползват и от промоционалните цени и отстъпки за по-големи количества, а и не само за количества.

Продуктите са налични в собствен или партньорски склад и могат да бъдат изпратени в относително бързи срокове. Постоянно нарастващият брой продукти дава голям избор на клиентите на онлайн платформата, които лесно и бързо могат да поръчат желаната стоки и продукти само чрез няколко кликвания!

www.shopixx.eu пожелава на своите клиенти много усмихнати дни и положителни емоции!

 

Facebook страница

ADLERTOUR © 2009-2016