adlertour.com
Skype: adlertour Chat with me

Хотел Офир Сандански

1
2
3
4
5
6
7
8
11
12
13
14
15
16
17
01/15 
start stop bwd fwd


Искате да се потопите в атмосфера на комфорт, спокойствие и тишина? Имаме удоволствието до ви предложим почивка в комфортния БИО хотел ОФИР, расположен в екологически чиста и лечебна местност в България-град Сандански.

„На една ръка” разстояние, само 1 км. от центъра на града, но откъснат от градския шум и суета се намира Бутиков БИО хотел ОФИР. Благодарение на уникалния архитектурен замисъл, ръчната изработка на интерьора и луксозното настаняване, тук ще почуствате неповторимото съчетание на домашен уют и курортен релакс. Разположен на един от живописните хълмове над града тук пълноценно ще се насладите на лечебния климат, известен от древни времена. Кристалните води на басейна, лечебния въздух и релакс зоната ще Ви осигурят добро настроение, здраве, тонус и пълноценен отдих сред природата. Хотелът е идеалното място за профилактика и лечение на бронхиална астма. Поради спецификата и архитектурния замисъл е предпочитано място от семейства с малки деца.

БИО хотел Офир е построен в съответствие с международните стандарти на най-добрите хотели, стриктно спазвайки екологичните критерии.  Съвременния детски кът, обезопасения басейн и открит бар са прекрасно място за партита и рожденни дни на вашите малчугани. Външния ресторант-барбекю и вътрешния A-la carte позволяват организирането на  тържества и сватби, които ще оставят незабравими спомени, а конферентната зала е решението за вашия тийм билдинг или фирмено мероприятие.

Тук, сред тишина и спокойствие, нарушавано единствено от чуруликащите птички и уханието на рози, може да се насладите и на вкусните ястия, предлагани от главен готвач на хотели „Офир”.

Посетете ни и усетете различния хотел!

Цени: от 40 лева за гост    /   Направете своята резервация лесно и удобно от тук!(За по-добро обслужване и евентуални отстъпки споделете, че сте видяли хотела чрез www.adlertour.com)

Контакти:
Адрес: град Сандански, с.Поленица, ул.Младост №1

Карта на хотел Офир

Тел: +35974631135
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 
сайт:   http://www.ofir-bg.com/Ofir/Ofir.php

Facebook страница

ADLERTOUR © 2009-2016