adlertour.com
Skype: adlertour Chat with me

09.12.2013 Богата програма ще отбележи началото на зимния сезон в Боровец

09.12.2013 Богата програма ще отбележи началото на зимния сезон в Боровец

На 14 декември официално ще бъде открит зимният сезон в Боровец. Специално за събитието цените на дневните лифт карти ще бъдат намалени наполовина, а нощното каране и детският парк “Борокидс” ще са безплатни, съобщават от управата на курорта.

Боровец ще посрещне своите гости с богата програма под надслов “Огън и Лед” с водещ Камен Воденичаров. През целия ден за посетителите ще бъде отворен Снежен бар с греяно вино и чай, със специален “happy hour”. Докато гостите подгряват с топли напитки ще могат да се насладят на фигурите от лед, които ще се изработват на живо пред хотел Рила и да се порадват на виртуозните фрирайд скокове в Промо-Сноу Парк „Бороспорт”.

По улиците на курорта ще обикаля карнавално шествие с артисти на кокили, мимове, клоуни и жонгльори. За доброто настроение ще се погрижат и мажоретките от град Самоков. Ще има награди в специалната игра с публиката „Опознай Боровец”, победителите от която ще бъдат определени с томбола.

За най-малките е предвидена детска анимация в отделна шатра с много коледни и състезателни игри, надуваем замък, арт ателие и рисуване върху лица. От сутринта до късния следобед в “Борокидс” парк деца от 4 до 10 г. ще се обучават да карат ски безплатно, като за тях ще бъде осигурена и ски екипировка.

Един от гвоздеите в програмата е огненото шоу с пироефекти и озвучаване, а денят ще завърши с неизменното факлено шоу на ски учителите и празнични фойерверки на писта Мартинови бараки 2.

Интересът към ски ваканция в Боровец е много силен този сезон. Най-голям ръст на записванията за ски-почивка в Боровец бележат балканските страни – Македония, Сърбия, Румъния, Македония и Гърция, като най-активни в това отношение са македонците – 1,5 пъти повече спрямо миналата година. Записванията за празниците в хотелите в курорта отбелязват 16-процентен ръст на нощувките за Нова година спрямо миналата 2012/2013 и още по-голям при коледните резервации.
 

 

 

 

Facebook страница

ADLERTOUR © 2009-2016